Vastentahtoinen vanhapoika
Minä en ole sinulle muuta kuin kettu, samanlainen kuin satatuhatta muuta. Mutta jos sinä kesytät minut, me tarvitsemme toinen toisiamme. Sinusta tulee minulle ainoa maailmassa. Ja minusta tulee sinulle ainoa maailmassa...
(Antoine de Saint-Exupéry: Pikku Prinssi)
keskiviikkona, elokuuta 02, 2006
  Osajako
Vanhanpojan parikriisikertomuksessa tähän mennessä esiintyneet henkilöt. Henkilögalleria kasvaa sitä mukaa kun uusia henkilöitä kertomukseen ilmaantuu. Samoin henkilökuvat kasvavat ja syvenevät kun kertomukseen tupsahtelee henkilöistä uutta tietoa.

Vanhapoika
- Vaaka
Keski-keski-ikäinen analyyttinen mies. Luultavasti ei ihan helppo persoona. Lisäksi turhan introvertti ja ujo sekä aivan liian vaikeasti lähestyttävä. Taipumusta ahdistukseen, joka tosin katoaa liikunnan myötä.

Vaimo
- Leijona (+)
Vanhanpojan rakastettu ja rakastanut vaimo, joka läksi omille teilleen neljänkympin kriisissään. Omien sanojensa mukaan ei ymmärtänyt että parisuhdetta pitää hoitaa.

Rakastajatar
- Oinas (+)
Naisellinen ja seksikäs blondi, jolta Vanhapoika sai rakkauden kun Vaimo ei enää malttanut rakastaa.

Hän
- Neitsyt (-)
Suloinen, söpö, lämmin, leikkisä, eroottinen, seksikäs, rakastettava vierasmaalainen kasakkatyttö, jota Vanhapoika jopa rakasti. Hyvin kiltti ja myös ihastuttavan tuhma. Valitettavasti myös suunnattoman naiivi eikä uskonut ettei Vanhapoika kestä lepertelyä pääasiallisena kommunikointikeinona. Siten Vanhapoika lopulta myös vihasi häntä.
 
Comments: Lähetä kommentti



<< Home

Parisuhde on sekä vallan helppo että hyvin vaikea asia. Jos suhde sujuu, se sujuu näennäisesti aivan itsestään; mutta sujuakseen se tarvitsee oikeaa polttoainetta: toisen hyväksyntää ja toisen tarpeiden täyttämistä; silti toiselle alistumatta.

Esittämäni näkemykset ovat ehdottoman puolueellisia ja vastapuolilla voi olla niistä aivan oikeutetut täysin erilaiset käsitykset. Silti näkemykset ovat minulle subjektiivisesti tosia.

Yrityksistäni huolimatta olen taas yksin. - Vanhapoika vasten tahtoani.

Kommentit saattaisivat auttaa minua käsittämään jotakin. Voit jättää myös henkilökohtaisen kommentin: julkaisu ei ole automaattinen.

Mitä tapahtui...

Tapahtumain kulku
Päärooleissa - 05.08.06

Syndikointi yms.

FeedBurner SmartFeed
Lisää Blogilistan suosikkeihin

Blogilista.fi

Linkit
Väestöliitto: Toimiva parisuhde
Kataja. Kestävän parisuhteen kasvu ry.
Tukiasema.net: parisuhde

Toisiakin on...
Selibaattipäiväkirja
Seksitön elämä

Minne seuraavaksi:
RealWorld . . . can it be?

Uusimmat
Uusin postaus
21 - Onnellisuuskytkin
20 - Mieli sen tekee
19 - Ulvova talo
18 - Onnellinen hetki
17 - Pidä sylissäsi
16 - Muualta hankitun rakkauden suloisuus
15 - Jos en saa sinulta rakkautta
14 - Motivaatiopula ja aamutee
13 - Talon työt ja onnellisuus
12 - Arkipäivän ikävä

Arkisto
heinäkuuta 2006 / elokuuta 2006 / syyskuuta 2006 / huhtikuuta 2007 /


Powered by Blogger